top of page
Livrare si retur

Dacă produsul pe care l-ați comandat nu este ce v-ați dorit, îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru a primi contravaloarea lui (mai puțin cheltuielile aferente returului) într-un interval de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării. Coletul în care veți returna produsul trebuie să conțină: produsul, factura și certificatul de garanție.

Dacă produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat, returul nu va fi acceptat.

Produsele care au fost modificate sau personalizate la cererea clientului nu se vor putea returna.

Dacă vi s-a livrat un alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne comunicați acest lucru cât mai repede și să completați Formularul de Retur. Toate costurile implicate în înlocuirea produsului vor fi suportate de către Blanka Bijuterie Comimpex.

Dacă produsul livrat nu este conform specificațiilor din oferta noastră, puteți returna produsul pentru înlocuire sau rambursare. Dacă doriți înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, veți plăti diferența, dacă produsul va avea o valoare mai mică, veți primi în cont diferența. Costurile pentru retur vor fi suportate de către Blanka Bijuterie Comimpex.

Pentru returnarea produselor, vă rugăm să parcurgeți următorii pași:

1. Completați formularul de Retur

2. Ambalați produsul pe care doriți să îl returnați astfel încât acesta să nu sufere stricăciuni în timpul transportului.

3. În colet adăugați produsul, factura și certificatul de garanție.

4. Expediați coletul pe adresa:

Blanka Bijuterie Comimpex srl. – Vânzări Online

Str. Cotita nr. 12

Cluj-Napoca, județul Cluj, cod poștal 400104

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client.

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de maxim 14 de zile de la retur prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de retur.

bottom of page