top of page
Personalizare bijuterii
Untitled-1.jpg

Nu ati gasit modelul dorit?

 

Va doriti ceva cu totul diferit sau aveti deja in minte inelul perfect dar nu se afla in nici o oferta?


Nici o problema!

Bijuteria Blanka va ofera consultanta specializata si va ajuta sa creati acele verighete unice care simbolizeaza iubirea voastra.

Pe parcursul timpului ne-am specializat in realizarea inelelor de logodna si a modelelor de verighete dupa cerintele specifice ale clientilor nostri.

 

Si facem ca acest proces sa fie cat mai simplu.

In prima faza, va vom invita la sediul nostru si veti sta de vorba cu un consultant. Evident, va exista o discutie "tehnica" prin care vom stabili culoarea aurului sau daca vor fi verighete cu sau fara pietre.

Dar mult mai important, consultantul nostru va incerca sa va cunoasca putin. Impreuna veti afla ce model de inel este modelul "perfect" pentru voi si va va ajuta sa faceti alegerea potrivita preferintelor si bugetului vostru.

Apoi, dupa ce s-a facut o schita finala a verighetelor personalizate, vom trece la realizarea lor numai dupa ce vom primi acordul vostru, totodata vom alege executarea lor din aur de 14K.

Credem cu tarie in munca noastra, consideram ca verighetele sunt ceva special si va vor insoti pentru totdeauna. Din acest motiv este foarte important ca acestea sa fie EXACT asa cum le doriti.


In cazul in care nu ati gasit informatia cautata in aceasta pagina va invitam sa ne contactati telefonic la +4 0264 598 419 sau prin intermediul email-ului la office@blankabijuterie.ro - De asemenea, puteti folosi formularul din pagina de contact sau ne puteti vizita in magazinul din Cluj-Napoca, str. Cotita, nr. 12

bottom of page