top of page

Garantie

Oferim garantie pe viata in ceea ce priveste calitatea materialului din care sunt confectionate bijuteriile achizitionate din magazinele noastre.

Toate bijuteriile expuse si vandute de catre noi sunt marcate cu marca de garantie proprie si cu garantia de titlu.

Acordam atentie sporita in ceea ce priveste calitatea bijuteriilor comercializate, astfel incat orice obiect sa indeplineasca cele mai inalte standarde.

S.C. Blanka Bijuterie Comimpex S.R.L ofera certificate si carduri de garantie pentru toate produsele achizitionate din magazin garantand astfel calitatea si conformitatea acestora.

In baza acestui contract de garantie, beneficiati de o perioada de garantie de doi ani de zile, perioada care se calculeaza de la data predarii produselor catre client.


In perioada de garantie, cumparatorul beneficiaza de urmatoarele drepturi:

a. Dreptul de a beneficia de produse conforme cu specificatiile tehnice inserate in cuprinsul certificatului de garantie.

b. Dreptul de a i se aduce produsele la conformitate fara plata si reparare sau inlocuire in functie de optiunea consumatorului, cu exceptia cazului in care aceasta solicitare este imposibila sau disproportionata.

c. Dreptul la repararea sau inlocuirea produsului, in cazul in care situatia o impune, in conditiile prevazute de lege.

d. Dreptul de a fi protejat impotriva riscului de a achizitiona un produs sau de a i se presta un serviciu care ar putea sa-i prejudicieze viata, sanatatea, sau securitatea ori sa ii afecteze drepturile sau interesele legitime.

e. Dreptul de a fi informat complet, corect si precis asupra caracteristicilor esentiale ale produselor si serviciilor, astfel incat decizia pe care o adopta in legatura cu aceasta sa corespunda cat mai bine nevoilor sale, precum si de a fi educat in calitatea de consumator.

f. Dreptul de a fi despagubit pentru pagubele generate de calitatea necorespunzatoare a produselor si serviciilor folosind in acest scop mijloacele prevazute de lege si garantate de societatea noastra.

Orice reparare, inlocuire se va face intr-un timp rezonabil, stabilit de comun acord, fara nici un inconvenient semnificativ pentru client, fara a depasi termenul de 15 zile calendaristice. In perioada de garantie comerciala beneficiati de o serie de servicii postcumparare gratuite care cuprind marirea sau micsorarea bijuteriilor achizitionate. Aceste modificari vor fi executate doar daca aceste operatiuni nu presupun riscuri care ar putea afecta rezistenta sau modelul bijuteriei.

Conditiile de valorificare a garantiei sunt impuse prin prezentarea certificatului de garantie a produsului pentru orice reclamatie sau solicitare de reparatie a acestuia. Predarea produselor defecte in termenul de garantie se face la unitatile de service ale vanzatorului: S.C. Blanka Bijuterie Comimpex S.R.L - str. Cotita, nr. 12, ap. 5, jud. Cluj, tel/fax 0264 59 84 19


Cauze care atrag pierderea garantiei:

a. Nerespectarea instructiunilor de utilizare si ingrijire a produsului achizitionat, asa cum sunt indicate in certificatul de garantie.

b. Executarea unor lucrari de reparatii/modificari a produselor achizitionate de cumparator personal sau prin intermediul altor persoane neautorizate ori in alte ateliere decat cele proprii ale vanzatorului, asa cum acestea au fost indicate in certificatul de garantie.

c. S.C. Blanka Bijuterie Comimpex S.R.L nu isi asuma raspundearea pentru problemele ce pot aparea datorita factorilor de natura mecanica.

d. Pierderea certificatului de garantie.

e. neaducerea la cunostinta vanzatorului a deficientelor/lipsurilor de conformitate ale produselor achizitionate in termen de doua luni de la data constatarii acestora.


Instructiuni de folosire si ingrijire:

a. Pastrati bijuteriile in casete speciale de bijuterii sau intr-un saculet moale.

b. Evitati sa purtati bijuterii cand gatiti, spalati vase, faceti baie sau mergeti la piscina. In acest fel bijuteriile isi vor mentine stralucirea in timp.

c. Inainte de culcare sa nu uitati sa scoateti colierele, lanturile, bratarile goale si cele cu o flexibilitate redusa pentru ca in timpul somnului se pot deforma sau chiar rupe.

d. Nu purtati bijuterii goale in interior, in special bratari fixe in imprejurari in care le-ati putea lovi, pentru ca odata indoite nu mai pot fi readuse la forma initiala.

e. Nu purtati bijuterii, inclusiv verighete in timpul lucrarilor fizice.

f. Rhodiul este un strat de luciu care se aplica peste aurul alb pentru a spori stralucirea sau pe cel galben pentru a crea efect de aur alb. Rezistenta si stralucirea rhodiului pe bijuterii poate dura o viata intreaga sau o perioada scurta de timp pentru ca acestea sunt conditionate de modul in care sunt ingrijite si de reactiile chimice ale organismului. Evitati sa purtati bijuterii cu rhodiu in apa si la treburi casnice deoarece exista riscul ca acest strat subtire de luciu sa isi piarda din intensitate. Feriti bijuteriile cu rhodiu de contactul cu produsele cosmetice, in special care contin talc.

g. Protejati-va bijuteriile de praf, de umiditatea parfumurilor si de continutul fixativelor de par.

h. Fiti atenti ca bijuteriile dumneavoastra sa nu intre in contact cu solutii acide sau cu ulei de motor.

i. Nu incercati sa curatati montura pietrelor cu ajutorul acelor sau al altor obiecte ascutite care ar putea deterioara piatra sau montura bijuteriilor.

j. Acordati atentie sporita la bijuteriile cu perle, pentru ca montura lor nu rezista la socuri mecanice. De asemenea, in cazul bijuteriilor cu perle trebuie evitat contactul cu apa.

k. Urmati instructiunile primite de la personalul de vanzari pentru utilizarea sistemelor de inchidere a bijuteriilor (bratari, coliere, cercei).


In cazul in care nu ati gasit informatia cautata in aceasta pagina va invitam sa ne contactati telefonic la +4 0264 598 419 sau prin intermediul email-ului la office@blankabijuterie.ro - De asemenea, puteti folosi formularul din pagina de contact sau ne puteti vizita in magazinul din Cluj-Napoca, str. Cotita, nr. 12

bottom of page