top of page

Intrebari frecvente

 • Bijuteriile au certificat de garantie pentru titlul aurului si autenticitatea diamantelor?
  S.C. Blanka Bijuterie Comimpex S.R.L ofera certificate si carduri de garantie pentru toate produsele achizitionate din magazin garantand astfel calitatea si conformitatea acestora. Un certificat de garantie dubla care atesta titlul aurului (14k sau 18k) si unul pentru autenticitatea diamantelor (carataj, culoare, claritate, taietura). Toate bijuteriile expuse si vandute de catre noi sunt marcate si cu marca de garantie proprie si/sau sunt marcate de ANPC Directia Metale Pretioase din jud. Cluj. Mai multe informatii gasiti in pagina dedicata informatiilor despre garantie.
 • Este posibila marirea sau micsorarea bijuteriilor?
  Aceste modificari vor fi executate doar daca aceste operatiuni nu presupun riscuri care ar putea afecta rezistenta sau modelul bijuteriei. Modificarea marimii unui inel nu este oferita gratuit. Costul de livrare dus-intors pentru acest serviciu este suportat de client.
 • Cum stiu ce marime de inel trebuie sa comand?
  Recomandam vizita la un magazin sau atelier de bijuterii local pentru stabilirea exacta a marimii degetelor. Daca sunteti in Cluj-Napoca va invitam in magazinul nostru din str. Cotita, nr. 12.
 • Pot alege culoarea aurului pentru o bijuterie care imi place din oferta Blanka?
  Da, realizam orice model in orice culoare sau combinatie de culori.
 • Lucrati numai din aur sau si din argint sau din alte metale pretioase?
  Lucram numai din aur de 14 k sau 18 k.
 • Verighete din aur de 14k sau de 18k?
  Cel mai des clientii nostri aleg aurul de 14k datorita rezistentei sale la zgarieturi. Aurul de 18k este ales pentru bijuteriile mai deosebite, cu diamante, datorita culorii galbene intense si stralucirii sale.
 • Pot cumpara bijuterii de la Blanka cu aur la schimb?
  Da, este posibil. Va evaluam si va cumparam aurul dvs. iar valoarea respectiva se va scadea din pretul bijuteriei noi.
bottom of page