Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Consultanta gratuita! Tel. +4 0264 598 419 Consultanta gratuita!
Tel. +4 0264 598 419
 
 

CAUTA

Cos 0
Cos 0
Cosul tau 0,00 lei
Nu ai nici un produs in cos!

Despre noi

Am pornit ca o afacere de familie acum 22 ani,, in inima Transilvaniei. Am experimentat, am crescut si in timp am decis sa ne specializam in special in producerea verighetelor si a inelelor de logodna. Filozofia noastra este simpla. Oferim calitate si o gama larga de diamante certificate, alaturi de o selectie de bijuterii deosebite.

O scurta vizita in magazinul nostru din centrul istoric al Clujului (str. Cotita, nr. 12) va va convinge ca acordam multa atentie acestor bijuterii si purtatorilor lor. Credem in munca noastra si o practicam cu entuziasm si mandrie. Pentru noi este un sentiment satisfacator sa stim ca am luat parte, in mica masura, la unul din cele mai memorabile momente din viata clientilor nostrii.

O bijuterie este ceva personal, frumos, care poate fi alaturi de tine pentru totdeauna. Misiunea noastra este sa oferim fiecarui client o experienta de neuitat. Ne-am construit afacerea pe ideea ca alegerea unui inel de logodna sau a unor verighete nu trebuie sa fie ceva complicat. Diamantele pot fi usor de inteles. Credem ca a face alegerea potrivita poate fi usor si scopul nostru este sa simplificam acest proces pe cat de mult posibil.

In cazul in care nu ati gasit informatia cautata in aceasta pagina va invitam sa ne contactati telefonic la +4 0264 598 419 sau prin intermediul email-ului la office@blankabijuterie.ro - De asemenea, puteti folosi formularul din pagina de contact sau ne puteti vizita in magazinul din Cluj-Napoca, str. Cotita, nr. 12
Inele de logodna cu diamant
Cautari frecvente pe site: inele de logodna cu diamante, verighete cu diamante, diamante speciale.